Ανακοινώσεις: Αναρτήθηκε το νέο τεύχος του περιοδικού Στοματολογία (Τόμος 80 - Τεύχος 3) 

Εις μνήμη Γιάννη Λομβάρδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος με βαθιά θλίψη αναγγέλλει την απώλεια του Επίτιμου Προέδρου της Γιάννη Λομβαρδά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΑΣ 1935-2024

Εις μνήμην

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος με βαθιά θλίψη αναγγέλλει  την απώλεια του Επίτιμου Προέδρου της Γιάννη Λομβαρδά.

Η συνεισφορά του στην πορεία και εξέλιξη της Εταιρείας για περισσότερο από μισό αιώνα είναι ανυπολόγιστη. Εντάχθηκε στο δυναμικό της μετά την αποφοίτησή του από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρχικά ως τακτικό μέλος και σύντομα εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Η συμμετοχή του σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας, από το βήμα της ως ομιλητής σε συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, καθώς και οι οργανωτικές του ικανότητες και πρωτοβουλίες ήταν ανεκτίμητες. Και σημαντική ήταν επίσης και η συμβολή του, ως μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής, στην επιτυχία του Παγκοσμίου Συνεδρίου της FDI το 1976 στην Αθήνα.

Επιστήμων ήπιων τόνων, εργατικός και πρόθυμος να μοιραστεί με όλους τους συναδέλφους με απλοχεριά το περίσσευμα των γνώσεών του. Το συγγραφικό του έργο είναι σημαντικό σε όγκο και ποιότητα και ξεπερνάει τα όρια της Οδοντιατρικής Επιστήμης, την οποία υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση καθώς επεκτείνεται σε κοινωνικά θέματα τιμώντας  την οικογενειακή παράδοση και τον τόπο καταγωγής του την αγαπημένη του Ικαρία.

Είμαστε όλοι ευγνώμονες για την συνεισφορά του στην υλοποίηση των στόχων της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος και εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Σχετικά Άρθρα

logo-see

© 2024 Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος.

All Rights Reserved | Designed & Developed by